Tråd på facebook

WE DO IT, NOT BECAUSE IT IS EASY, BUT BECAUSE IT IS HARD!!!Jantelovs-posten (JP) Har som forventet skrevet en negativ artikel om vores nyeste tiltag WAVE Aarhus Fashion Movement. Det er nærmere reglen end undtagelsen, at når der sker noget nyt i Aarhus, så giver Jyllands-Posten det lige en tur igennem alle Jantes 10 bud.Artiklen er bygget op af stemningen som 2 af branchens gamle hankatte udtrykker. Det er dog med disse 2 herrer som med mange andre mænd i den alder, når du spørger dem om det nye, så ved de for det meste ikke hvad det er, og hvis de kender det, så kan de ikke fordrage det. (lige indtil de finder ud af hvad det egentlig kan bruges til)

I denne forbindelse er jeg dog rigtig glade for at de ved hvad WAVE er, og tager det alvorligt.

Peder Tang, Tak for din kritik. Vi to har et møde i næste uge, som jeg ser meget frem til, for som med alt nyt kan det forbedres.

Roald Nore, også tak for din kritik. Vi hverken tror eller håber på at dette kan bygges op overnight, vi ved at det tager lang tid og hårdt arbejde. Samtidig er man nød til at starte et sted. Lige gyldigt hvor stort ens forarbejde er, så laver man ikke en Paris fashion week det første år, ikke engang i paris.

Tak til Marie Duedahl, for at skrive artiklen. Ud fra de andre ting jeg har læst af dig tidligere (http://www.saxo.com/dk/forfatter/marie-duedahl_4354815) er jeg sikker på at du kan gøre det bedre end dette, så jeg vil gerne invitere dig til at skrive artikler om WAVE de næste 5 år.

Hej Christoffer,

Forstår ikke det der med min alder? – og hvad det har med fashion at gøre? 

Men helt sikkert – Det ville da være fantastisk med en fashion week i Aarhus…. men:

– hvad er konceptet?

– hvem vil i ha som udstillere?

– Hvem er de besøgende?

– Hvordan får I fat i de besøgende?

– En fashion week består flere destinationer – hvad er jeres plan? 

Husk dette er ikke en fest – dette er en business raket for dine kunder(Udstillere) som kommer til at måle dig på disse parametre mm.

Der er her det blir svært – for du har kun et forsøg ellers er dine kunder væk….. 

Du har helt sikkert forstand på fest & farver – men du ved ikke en skid om fashion og hvad det betyder.

Held & Lykke med jeres projekt.

Roald Nore

 • Christoffer Immanuel Hej Roald

  Ja, man kan undres over at du vælger at udtale dig til avisen, når det udfra dine mange spørgsmål tyder på at din viden om projektet er meget 
  begrænset. 

  Såfremt du har en reel interesse i projektet vil jeg meget gerne invitere dig på en kop kaffe og fortælle dig omkring projektet

  Samtidig undrer jeg mig personligt over, at du vælger at udtale dig omkring mine professionelle kompetencer når vi to ikke kender hinanden. 

  Derfor vil jeg gerne forære dig en billet til vores arrangement til august, så kan vi både mødes, og du kan se med dine egne øjne om “jeg ikke ved en skid om fashion” Jeg kan kun overraske positivt kan man sige, og måske en brancheerfaren herre som dig har et godt råd eller to til en ung herre som jeg.

  //C

 •  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: