koncept beskrivelse

Konceptbeskrivelse

WAVE Aarhus Fashion Movement

WAVE – AARHUS FASHION MOVEMENT

WAVE er et nyt mødested for den danske modebranche. WAVE har til formål at give den jyske modebranche en stærkere stemme og gøre Aarhus til den mest eftertragtede by i Jylland, hvad angår mode. WAVE vil facilitere en ny konceptuel ramme for: handel, netværk, begivenheder og inspiration.

OUR IDEOLOGY

WAVEs eksistens bygger på en ideologi om, at mode er mere end blot, tøj, mode er en livsstil, evigt foranderligt og skabes af mennesker. Dette stiller helt nye krav til branchens handelsplatforme, og som en reaktion på den kulturelle udvikling, herunder demokratiseringen af mode, har vi skabt WAVE.

THINK DIFFERENT

WAVEs vision er: at udfordre, udvikle og inspirere modens eksisterende handelsplatform og sammen med byen gøre det til et kulturelt inspirationscentrum for branchen, virksomhederne og borgerne.
!

CREATING WAVES TOGETHER

Vi vil gøre op med konventionerne for en traditionel handelsplatform ved at skabe et inkluderende og antielitært arrangement, som er for alle, der deler vores vision, hvad end man er virksomhed, uddannelsesinstitution, brand, indkøber, butik eller forbruger. WAVE skabes for byen og sammen med byens og regionens mange aktører. Derfor består WAVE af både B2B samt B2C arrangementer, idet vi tror på, at en ambitiøs modeplatform kun kan skabes i fællesskab med afsendere samt brugere af moden.

WE WANT TO INSPIRE AND HAVE FUN

WAVE baseres på oplevelser inde og udenfor messen og er til for at udforske mode gennem tre kulturelle felter: MUSIC, MEDIA og ART. Herved er det vores ambition at skabe et kulturelt krydsfelt, som udspringer af mode og omfavner ideologien om mode, og dermed skaber værdi for både branchen, virksomhederne og borgerne.

WHEN DO WE WAVE?

WAVE finder sted d. 21. – 23. august 2014 i dlg-bygningen, Mindet 6 ved Aarhus havn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: