Pernille

Pernille  Kølbæk 

Har en bacheloruddannelse i Æstetik og Kultur med suppleringsfag i Humanistisk Organisationsudvikling ved Aarhus Universitet. Uddannelsen i æstetik og kultur har været fokuseret omkring vores aktuelle samtid. Pernille har gennem sin uddannelse arbejdet med samtidskunst, begivenheder, artefakter og fænomener som udtryk og katalysatorer for kulturel og æstetiske betydningsdannelse. Herudover har hun arbejdet i et tværmedialt krydsfelt mellem tekst, lyd, billede og iscenesættelse, samt arbejdet med forskellige tilgange for at forene teori og praksis igennem tværmedial undersøgelsesprojekt, laboratorium og produktionsprojekt.

Praksis; Teater, musicals og performance har været en kontinuerlig praksis igennem Pernilles liv og uddannelsesforløb. I et professionelt virke med denne type praksis, har Pernille været ansat i en kulturpolitisk institution; “Lysthuset” senere “Sundhedshus for unge”, der var underlagt politisk forandring, ledelse og styring. Pernilles arbejde bestod i at formidle KRAM-faktorer i øjenhøjde for de unge. Konkret arbejdede hun som skuespiller for unge  med forskellige teatermetoder og teknikker. Pernille agerede i tiltagende grad som forandringsagent, konceptudvikler og facilitator af skræddersyede nye metoder og teaterteknikker. Samt brugte æstetiske virkemidler i relation til kulturpolitiske målsætninger indenfor sundhed og omsorg i Aarhus Kommune. De æstetiske strategier var således formålsrettede og teaterkoncepterne blev produceret for at være virkningsfulde.

Pernille har siden 2009 periodisk arbejdet entreprenant med konceptet Talkaoke- et iscenesat deltagelsesdesign. Pernilles seneste eksekvering af Talkaoke foregik i midten af november 2013 til den internationale konference Rethink Participatory Cultural Citizenship. Her var hun hyret til at eksekvere Talkaokekonceptet under konferencen, så deltagerne kunne få en konkret oplevelse af et deltagelsesdesign. Pernille var selvstændig projektleder på eksekveringen. Under eksekveringen transformerede Talkaokekonceptet sig. Denne transformation åbnede op til nye muligheder og potentialer med dette deltagelsesdesign.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: