CV

mie otzen, cand. mag.                                                                    

Brammersgade 42, 1 sal

8000 Aarhus C.

e-mail: mie_otzen@hotmail.com               

mobil: 25399239

Født: 1984

BESKRIVELSE

Ambitiøs, målrettet, kreativ, selvstændig, engageret og serviceminded. Æstetikker, social og har stor interesse for modebranchen samt byudvikling.  Pr- og grafiske færdigheder samt kendskab til brugen af sociale medier og virale kampanger.

 

Praksis ERFARING

Praktikant, Godsbanen, aarhus — 2013, sep.-dec.

Projekt: Digitalisering af Godsbanen i samarbejde med Google. Planlægning og afvikling af en mindre festival for Godsbanen “Insightout”.  Mine opgaver bestod blandt andet i at deltage i diverse møder, pr og promovering af Godsbanen som kreativt arnested.

Salgsassistent, Bahne Tøj afdeling, Aarhus — 2007-20013

Gennem mit studie job i Bahne -tøj afdeling har jeg erfaring med modebranchen og servicefaget. Jeg har været med til modearrangementer udviklet og afholdt af Bahne.

Omviser aros- aarhus kunstmuseum — 2011-2012

For at styrke min kunstfaglighed ved siden af studiet, har jeg arbejdet som omviser på ARoS- Aarhus Kunst Museum. Her har særligt interessen for det spændingsfelt som opstår mellem værk og beskuer optaget mig. Ligeledes den gode kunstoplevelse på flere niveauer og af varigerende faglighed.

Kunstfaglig guide, sculpture by the sea, aarhus 2011

Fra mit job som kunstfaglig guide på udstillingen Sculpture By the Sea har jeg erfaring med at strukturere, skabe indhold og afvikle guidede ture af henholdsvis 1 -2 timers varighed. Her var tale om grupper af varierende størrelse, målgruppe og interesse.

Salgsassistent, Carla F, aarhus — 2006-2007

Service og salg, den gode kunde oplevelse.

Kunstfaglig medarbejder og områdevikar i frederiksbjerg daginstitutioner , aarhus 2006

Jeg har arbejdet som kunstfaglig medarbejder i frederiksbjerg områdets daginstitutioner, hvor projektet var at producere kunst i fællesskab med børnene. Derudover er jeg selv udøvende og sælgende billedkunstner og har afholdt diverse udstillinger.

studiejob i juicemania, bruunsgalleri, aarhus 2004-2006

Daglig leder  af juicemania, bruunsgalleri, aarhus 2004-2005

åbnede ny juicemania, fisketorvet, københavn 2004

 

UDDANNELSE

Aarhus Universitet — Cand. mag. i oplevelsesøkonomi, forventet afslutning juni 2014. speciale: oplevelsesØkonomiske transformationsagenter-en undersøgelse af en bæredygtig og værdiskabende entreprenant organisering med transformerende sociale interventioner.

 

Om uddannelsen i Oplevelsesøkonomi:

-At spotte muligheder, idéudvikle, designe, realisere og kommunikere oplevelsesorienterede interventioner, der involverer eksterne partnere og brugere.

Projektledelse af mindre og større projekter og arrangementer.

-Oplevelsesøkonomien som merværdiskabende praksis i hverdagsliv og i almene sektorer og virksomheder, der ikke har oplevelser som kerneydelse. Livsstil, hverdagskultur, IT og værdiskabelse gennem oplevelser: symbolsk, emotionel, kulturel og økonomisk merværdi.

aalborg universitet- international ba. ArT & technology. 

bachelor: kunst og interaktion- Burts the bubble

 

Oplevelsesteknologi(ArT) bevæger sig i krydsfeltet mellem kunst og teknologi samt teori og praksis. Gennem uddannelsens forskellige semestre: “EMBODYMENT” , “PLACE AND SPACE OF INTERACTION” og “NARRATIVES AND INTERACTION”, besidder jeg viden og erfaring indenfor programmering, interaktivitet, leg, samtidskunst, socialkunst, rum/stedsteori, socialitet, perception og sensorisk og participatorisk design. Desuden har jeg arbejdet med lyd/lys og materialitet gennem installationer i byrummet. Ud fra mantraet “learning by doing”  har kravet om en ekstern samarbejdspartner og fysisk eksekvering, været et grundvilkår for alle opgaver og projekter på ArT. Ligeledes har fondraising været en forudsætning for at få virkeliggjort projekterne.

 

sidefag i begivenhedskultur au, 2009

Aarhus daghøjskole, tegning og design, 2008

Marihau Highschool, Christ church, New zealand. 

Graduate, 2000-2001 

 

REFERENCER

Referencer og anbefalinger efter aftale.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: