Mie

Mie Otzen

Mie har en Grunduddannelse i oplevelsesteknologi fra Aalborg Universitet, 1. semester på begivenhedskultur ved Aarhus Universitet.

Bachelor uddannelsen Oplevelsesteknologi(ArT) bevæger sig i krydsfeltet mellem kunst og teknologi samt teori og praksis. Gennem uddannelsen besidder Mie viden og erfaring indenfor programmering, interaktivitet, leg, samtidskunst, socialkunst, rum/stedsteori, socialitet, perception og sensorisk og participatorisk design. Mie har arbejdet med lyd/lys og materialitet gennem installationer i byrummet. Herudover besidder hun pr- samt grafiske færdigheder. Ud fra mantraet “learning by doing”  har kravet om en ekstern samarbejdspartner og fysisk eksekvering, været et grundvilkår for alle opgaver og projekter på ArT. Ligeledes har foundraising været en forudsætning for at få virkeliggjort projekterne.
Sideløbende med studiet, har Mie arbejdet som “område”-kunstfaglig medarbejder i frederiksbjerg områdets daginstitutioner, hvor projektet var at producere kunst i fællesskab med børnene. Derudover er Mie selv udøvende og sælgende billedkunstner og har afholdt diverse udstillinger. For at styrke Mies kunstfaglighed og interesse for det spændingsfelt som opstår mellem værk og beskuer, har hun arbejdet som omviser på ARoS, Aarhus kunstmuseum og som kunstfaglig guide på udstillingen Sculpture by the sea. Det omtalte mellemrum og muligheds-rum har præget Mies faglige samt personlige projekter.

Mies seneste entreprenante proces har været et samarbejde med en medstuderende fra ArT, centreret omkring konceptudvikling af en festival for interaktiv kunst. For at realisere festivalen kontaktede vi Godsbanen, da det var det nødvendigt med by-ins som kunne bibringe økonomisk kapital og et kulturelt fundament. Festivalen er endnu ikke eksekveret, men relationen til Godsbanen førte til et nyt samarbejde omhandlende en digitalisering af Godsbanen i samarbejde med Google. Samt en eksekvering af en mindre festival for Godsbanen “Insightout”, hvor Mie etablerede en forbindelse til Culture Works.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: