Opfølgende refleksion CW

Interviews med Culture Works efter eksekvering

 

Hvordan var det for dig at være med i processen?
Deltager # 1 (Tina):

Meget spændt inden da hun ikke vidste hvad det var hun skulle ind til. Hun er et meget privat menneske så er ikke så vild med berøring og iscenesættelse. Da hun fandt ud af det “Bare var snak og at de skulle tale ud fra billeder synes hun det var fedt.” Hun følte sig meget comfortabel og det var en rigtig god oplevelse.

 

 Var der noget som var forstyrrende eller overraskende?

Elementet med hjertet var rigtig godt. Jeg kunne godt lide at det hele var bygget op omkring det. Opbygningen giver god mening og det var rigtig godt for os at få dannet et fælles grundlag. Vi er jo bare et stort hjerte som nogle gange banker i forskellige retninger. Men vi skal dyrke det hjerte og styrke det. Det blev meget tydeligere i processen. Jeg er en af dem som arbejder aller mest med WAVE. Jeg håber det er gået mere op for de andre hvor vigtigt det er at vi står sammen om projektet. Vi skal i fællesskab få hjertet til at banke så det kan komme fremad. Vi kan ikke løfte denne opgave alene.

 

Deltager # 2 (praktikant Line):

Det var spændende og sjovt at prøve noget anderledes. Jeg har ikke prøvet sådan noget her før. det satte tanker igang og vi kan arbejde videre med det. Muligheder i det grafiske. Vi har tidligere idag haft en snak omkring WAVE men det var godt at få sat ord på.

 

Deltager #3(CW Martin):

En god oplevelse, et overraskelses moment at komme ind. “Jeg troede at nu skulle vi ind og sidde omkring et bord og sidde med nogle post its eller noget.  Men så var det bare en helt anden procesform- det synes jeg var ret sejt.” Microfonen, så var det mig som fik taletid og så var det en anden var godt. Vi har en tendens til at tale i munden på hinanden og så blir det noget mudder. Den form var ret sej og jeg stod og tænkte over derinde at fremadrettet når vi møder nogen, så ku vi godt ha en ris pose eller noget andet så det blir tydeligt hvem der har taletid.

Bragte det værdi til WAVE?

Det tror jeg helt sikkert. Vi har fået en fælles forståelse for hvad det er vi gerne vil skabe, på nogen punkter er det stadig meget abstrakt. Vi har fået muligheden for at komme på samme ben, jeg kan høre hvad de siger og de kan høre hvad jeg selv tænker. At få det kogt ned, har helt sikkert gjort noget.

 

Vi har haft to uger med fuld skrald på og så har vi idag haft et møde på to-tre timer hvor vi gik det hele igennem. Det har helt sikkert sat nogle ting igang.

 

Deltager # 4(CW Christoffer):

Tak fordi jeg måtte være med. Jeg synes det var spændende, jeg havde glædet mig. Jeg kan godt li at der blir sat en stemning og at man så skal tænke udfra et specifikt scenarie. Det var sjovt.

 

Fandt du ud af noget nyt om din “familie CW”?

Ja jeg synes der var mange gode pointer.

Er vandt til mere at føle efter hvor folk er men her fik vi sat ord på.

En ting var at Camilla sagde at det var drengenes firma, jeg ser det som et fælles projekt. Det er noget jeg vil arbejde endnu mere med at få dem til at føle sig som en del af projekterne vi arbejder med. Så de ikke ikke bare tænker det er vores projekt men alles.

Kom i tættere på hinanden?

Ja det synes jeg vi gjorde…Det med at få gjort WAVE til en sucses gav mig indblik i hvad som driver folk. Det var fedt at få hørt hvad det har haft af afkast for en personligt. Det var meget spændende.

 

Deltager #5(Camilla):

Hvordan var det for dig? Hvad oplevede du?

Jeg synes det var sjovt, for os internt ville jeg ha ønsket,…og det har ikke noget at gøre med spørgsmålene at gøre som sådan men at vi måske var mere reflekteret indad og måske mere snakkede mere om vores interne processer og arbejdsmetoder. Hvor mange af de ting som blev sagt var noget jeg føler er blevet sagt før. Jeg følte vi igen stod og præsenterede projektet men jeg ville hellere at vi så det som at vi skulle tænke mere i et psykologisk aspekt. Vores interne processer og vores alignment internt. nogen gange blev det lidt for præsenterende frem for reflekterende.

Var der et spørgsmål som du tænker kunne have været fedt at få eller gi de andre- noget som kunne sætte gang i refleksionen?
Ja måske nettop italesætte det mere, spørge direkte indtil: hvordan oplever i det interne aspekt? fremfor det eksterne aspekt. Altså hvordan reflektere vi over hvordan omverden ser projektet og ikke hvordan vi ser projektet.

Hvilken betydning havde det at du fik din egen hjerte sten, havde det betydning?

Jeg er typen som godt kan li at ha noget i hænderne. Det gav ro og man faldt lidt mere i rollen hvor man skulle stå overfor hinanden i sådan en setting man ikke er vandt til.

Hvordan var det at stå overfor hinanden og skulle se hinanden i øjnene? 

Jeg er typen som godt kan li det, men jeg grinede lidt af det. Synes det var lidt sjovt. Jeg tror også vi er en gruppe som har brug for at vi bliver sat i sådan en situation, tingene går lidt hurtigt og vi glemmer nemt at snakke med hinanden. På den måde har det givet noget internt! 

 

Deltager # 6(Adrian):

Det var spændende, Det var en enorm stor oplevelse bare at træde ind i rummet. Der var meget nervøsitet da vi stod udenfor og du kort briefede os. og så var det…altså jeg kunne slet ikke styre min ansigts gestik af glæde da det var så oplevelsesbetonet og man fik sådan en stor oplevelse med det samme. Man kunne se der var en ramme, og det var kreativt men det var ikke tosset. det var en sej start og sådan forblev det. Det var en god ramme hvor der både var fokus på at få noget ud af det. Det var ikke bare en kreativ leg. Samtidig var der de fysiske elementer med, billederne og stenen man fik i hånden..som samlede en så vi kom ind i det univers.

fandt du ud af noget nyt om CW, WAVE eller dig selv?

Jeg fandt ud af om mig selv at det er lettere at holde sin kæft når andre snakker i en microfon. Det fungerede rigtig godt for mig. Jeg kan godt være sådan en type som bare trumler over folk når de snakker.

Der er derfor nogle ting som er blevet tydligere end før da jeg har hørt folk snakke ud om nogle ting.

Hvordan vi ser på projektet. Det er jo noget vi skaber i vores eget hovede men det blev synligt hvor vi hver i sær er og hvad vi vil med projektet. og hvor vi er uenige eller i tvivl. Det var super fedt!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: